Hosgeldiniz.... AyMaRaLCaN Bilgi Paylasim Platformuna..... Cay Isterseniz ( Hayali Büfe ) Smile Sagda Büfemiz Var Buyurun Bir Bardak Alin Afiyetle Icin Seker Bitmis ise Lütfen Zile Tiklayin Servisimiz Yardimci Olacaktir..... ..Keyifli Seyirler Dilerim Smile Bye ...
Yazar ---- > Wink AyMaRaLCaN
Hosgeldiniz.... AyMaRaLCaN Bilgi Paylasim Platformuna..... Cay Isterseniz ( Hayali Büfe ) Smile Sagda Büfemiz Var Buyurun Bir Bardak Alin Afiyetle Icin Seker Bitmis ise Lütfen Zile Tiklayin Servisimiz Yardimci Olacaktir..... ..Keyifli Seyirler Dilerim Smile Bye ...
Yazar ---- > Wink AyMaRaLCaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaGüncel KonularGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
»  Acilinden Kaciyorum ...Görüsmek Umudu Ile <---- Bye
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2012 7:05 am tarafından AyMaRaLCaN

» Bir Sarkisin Sen
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2012 7:03 am tarafından AyMaRaLCaN

» MerHaba MerHaba :)
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2012 6:58 am tarafından AyMaRaLCaN

» Azerbaycan Yemekleri,Azerbaycan Yemek Kültürü,Azerbaycan Mutfağı
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2012 6:49 am tarafından AyMaRaLCaN

» ORHAN AFACAN SIIRLERI Tas Atan Cocuklar
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2012 7:48 am tarafından AyMaRaLCaN

» Aşık Mahzuni Şerif - Bu Mezarda Bir Garip Var
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2012 3:51 am tarafından AyMaRaLCaN

» Aşık Mahzuni Şerif - Bizden Geriler (Gam Kasavet)
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2012 3:49 am tarafından AyMaRaLCaN

» Aşık Mahzuni Şerif - Benim Hayatım
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2012 3:48 am tarafından AyMaRaLCaN

» Aşık Mahzuni Şerif - Babasını (Bir Fakirin Hatırını)
pratik tarifler   Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2012 3:46 am tarafından AyMaRaLCaN

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Istatistikler
Toplam 7 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: AyBüke

Kullanıcılarımız toplam 28063 mesaj attılar bunda 19753 konu
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Similar topics
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

www.ay-maral-can.yetkin-forum.com

Sosyal bookmarking sitesinde adresi saklayın ve paylaşın
En bakılan konular
Acilinden Kaciyorum ...Görüsmek Umudu Ile <---- Bye
Türkmenistan (3) - Türkmen İsimleri
Sinezenler..Sözleri
Bir Sarkisin Sen
Azərbaycan dili → Bəzi sait səslərin tələffüzü
Radyo icin Tema Resimleri Resimler Resim
MerHaba MerHaba :)
ŞİİR DİNLETİSİ SUNU METNİ
Çok Güzel Kalp Resimler,i Güller ve Kalpler,
Azerbaycan Bayragi

 

 pratik tarifler

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AyMaRaLCaN
Admin
AyMaRaLCaN


Üyelik tarihi : 11/06/08

Mesaj Sayısı : 12267

Rep Gücü : 29249

Rep Puani : 235


pratik tarifler   Empty
MesajKonu: pratik tarifler    pratik tarifler   Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 1:20 am

KALAMAR TAVA




Malzemeler :
500 gr. kalamar ( temizlenmiş ve enine dilimlenmiş )
1 küçük şişe bira
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı salça
2 su bardağı sıvıyağ
Karabiber
Tuz





Hazırlanışı :
Kalamar dilimlerini bir kaba koyup üzerine tuzu ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın.

Başka bir kaba unu koyun. Üzerine birayı yavaş yavaş dökerek bulamaç haline getirin. Salçayı da katarak iyice karıştırın.

Yağı derin bir tavaya koyup kızdırdıktan sonra kalamar dilimlerini unlu bulamaca batırıp yağa atın. 3 dakika karıştırmadan, sonra karıştırarak 1 dakika daha kızartın.

Kalamarları sıcak olarak servis edin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://ay-maral-can.yetkin-forum.com
AyMaRaLCaN
Admin
AyMaRaLCaN


Üyelik tarihi : 11/06/08

Mesaj Sayısı : 12267

Rep Gücü : 29249

Rep Puani : 235


pratik tarifler   Empty
MesajKonu: Geri: pratik tarifler    pratik tarifler   Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 1:20 am

IZGARA SARDALYA ( 4 kişilik )




Malzemeler :
500 gr. sardalya balığı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3 çorba kaşığı un
1 limon
1 çay kaşığı tuz





Hazırlanışı :
Önce fırın ızgaranızı kızdırın.

Sardalyaları temizleyip, yıkayıp kurulayın. Genişçe bir tabağa koyup sıvı yağla yağlayarak tuzu serpin.

Unu bir tabağa koyun, sardalyaları una buladıktan sonra silkeleyerek fazla ununu atın.

Balıkları kızgın ızgaraya koyup her iki yanlarını 4-5 dakika pişirin. Fırından alıp servis tabağına yerleştirerek yanında limon parçalarıyla servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://ay-maral-can.yetkin-forum.com
AyMaRaLCaN
Admin
AyMaRaLCaN


Üyelik tarihi : 11/06/08

Mesaj Sayısı : 12267

Rep Gücü : 29249

Rep Puani : 235


pratik tarifler   Empty
MesajKonu: Geri: pratik tarifler    pratik tarifler   Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 1:22 am

LEVREK FiLETOSU TAVASI ( 4 kişilik )




Malzemeler :
800 gr. balık filetosu
2 bardak un
1 adet yumurta
1 bardak ayçiçekyağı
Tuz





Hazırlanışı :
Baş ve kuyruğu çıkartılmış 800 gr. balığı el büyüklüğünde kesilmiş parçalara ayırıp yıkayın ve temizleyin. Bunları tuzladıktan sonra 1 saat kadar bir tarafa bırakın.

Sonra filetoları bir tabak içindeki una hafifçe batırarak unlayın ve bir tabak içinde çalkalanmış yumurtaya iyice bulayın.

Sonra bunları içinde kızgın yağ bulunan tavaya atarak filetonun her iki tarafını kızartın.

Daha sonra bir tabağa alarak dörde bölünmüş bir limon ile servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://ay-maral-can.yetkin-forum.com
AyMaRaLCaN
Admin
AyMaRaLCaN


Üyelik tarihi : 11/06/08

Mesaj Sayısı : 12267

Rep Gücü : 29249

Rep Puani : 235


pratik tarifler   Empty
MesajKonu: Geri: pratik tarifler    pratik tarifler   Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 1:23 am

MEZGİT IZGARA




Malzemeler :
4 mezgit filetosu
1 küçük soğan
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı ketçap
1 çay kaşığı tuz
1,5 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
2 çorba kaşığı tereyağı



Hazırlanışı :
Izgaranızı kızdırın.

Balık filetolarını fırça ile yağlayıp ızgaraya yerleştirin. Her iki yüzünü kızartın.

Ayrı bir kapta soğan,peynir, hardal, ketçap, tuz, karabiber ve pul biberi tahta bir kaşıkla karıştırın.

Filetoları ızgaradan alıp hazırladığımız sostan hepsinin üzerine serin.

Tekrar ızgaraya koyup 3-5 dakika daha kızartın. Süsleyerek servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://ay-maral-can.yetkin-forum.com
 
pratik tarifler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  ***Pratik Bilgiler***
» klavye kisa yollari cok pratik

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: