sevgilime özür mesajı
sevgiliye özür mesajı
Bugün çok gerginim, stresliyim. Sesim sürekli ağlamaklı kafam o biçim. Ama sen beni tanır, bilirsin bana katlanırsın. Farkındayım bugün üzdüm seni, ama sen beni bilir susarsın aşkım.
Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını Affet beni neolur sevdiğim Özürlerimi kabul et.
Ben bu özür işlerinde hiçbir zaman iyi olamadım ancak seni o kadar seviyorum ki, onun için, özür dilerim canım!
Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim.
Bana sürekli öyle hemen parlama, kızma derdin. Ama bu kadar da kolay alınma. Durma uzakta öle yaklaş ve sarıl bana. Bana sarıldıgında hiç bişe düşünme.
Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim.
Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye.
Sana çok ihtiyacım var. Beni bırakma. Benim huzur buldugum mutlu oldugum yer seninle birlikte oldugum andır. Özür Dilerim aşkım.
Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim Özürlerimi kabul et!
Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?